Tuesday, 3 July 2012

Nutri 99 dengan harga yang lebih murah

Soya milk with Aloe Vera beverage is produced from 100% organic soy beans, free from chemicals, additives, preservertive, artificial colouring and enhance with goodness of Aloe Vera extracts. Soya milk contain higher protein that will helps the breastfedding mother is producing more milk for their child. Its delightful aroma and delicious taste makes every cup a great soya beverage at anytime.

Susu Kacang Soya dengan Aloe Vera diperbuat dari 100% kacang soya organik, bebas bahan kimia, bahan tambahan, pengawet, pewarna tiruan dan ditambah dengan ekstrak Aloe Vera. Soya mengandungi kandungan protin yang tinggi yang boleh membantu seorang ibu menghasilkan susu yang banyak. ia memberikan anda nikmat secawan susu kacang soya yang penuh berperisa dan lazat.
KEBAIKAN SUSU SOYA DENGAN ALOE VERA NUTRI 99
 1.Susu soya dengan Aloe Vera NUTRI 99 tidak mengandungi GMO (Genetically Modified Organism) iaitu susu soya yang tidak dibasuh dengan menggunakan alkohol.
2.100% kacang soya organik. Diperbuat daripada soya organik berkualiti premium dari Heilongjang, China yang terkenal dengan alam persekitaran yang segar, sumber air yang bersih dan kawasan tanah hitam yang bebas daripada pencemaran.
3.Soya yang digunakan didalam NUTRI 99 terdiri daripada soya yang berkualiti premium dimana, setiap 100 biji kacang soya mesti mempunyai berat antara 22-24g, mengandungi lebih daripada 34% protein dan kurang daripada 14% air.
4.Diproses dengan menggunakan teknologi yang tinggi. Nutrien asal kacang soya dikekalkan dengan baik tanpa menggunakan sebarang perisa tambahan dan tiruan serta bahan pengawet.
5.Menggunakan teknik mengupas kulit kacang dan pucuknya supaya, hanya 45% daripada kacang soya tersebut digunakan, dan sisa 55% lagi yang beracun dan tidak digunakan dibuang. Oleh sebab itu, kacang soya dari Heilongjiang lebih baik dan mengandungi protein 16% lebih tinggi.

KEBAIKAN SOYA NUTRI 99 UNTUK IBU MENYUSU
 1.Memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu mengawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama.
2.Sangat bagus untuk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana kandungan khasiat Nutri 99 yang mengalir kepada bayi melalui susu ibu.
3.Mempunyai khasiat yang sama dengan susu ibu.

Each pack contain 15sticks
Net Weight 450g (30g x 15 sticks)

Price: RM25.90
Kini Hanya RM19.90

0 comments:

Post a Comment